en grill lavet ud af en ødelagt vaskemaskine

7 alternative måder at grille på uden at have en rigtig grill


Del artiklen:

Er du også en af dem der elsker de lange sommeraftener med hygge og grill på terrassen eller altanen, så har vi i denne artikel samlet en stribe gode forslag til hvordan du kan grille uden lige at have den traditionelle grill ved hånden. Nogle af forslagene går også på hvordan man kan ryge kød uden at investere i dyre mærkevarer produkter.

Så her er 10 gode alternative forslag til hvordan du kan få stegt dit stykke kød på lidt alternative måder. Mange af metoderne kræver måske at du slår et smut forbi dit lokale loppemarked eller genbrugsbutik og finder nogle af delene til spotpris.

Sodavandsdåse grill

Denne grill hører til i afdelingen for mini griller. Du skal nok ikke regne med at kunne have hotdogs klar til det store middags selskab med denne grill. Men hvis du selv skal hygge lidt på teressen så kommer du langt med en pølse og to stykker kul på denne grill. Se en instruktion på hvordan du laver denne grill her.

Sodavandsdåse grill

Foliebakke grillen

Denne grill hører også til i mini afdelingen, men kan dog laves i lidt forskellige størrelser, alt efter hvor store foliebakker du har. Det gode ved denne grill er at du sikkert har de fleste af de ting der skal bruges for at lave den liggende et sted i huset i forvejen. Så hvorfor ikke få dem bygget om til noget brugbart som fx. denne grill. Du kan se hvordan den laves her.

lav en foliebakke grill

Lerkrukke grillen

Nu er vi oppe i en lidt større størrelse grill. Hvor det rent faktisk kan lade sig gøre at grille nok med til en lille familie. Denne grill lavet ud af en lerkrukke og en rist er meget simpel og lave, og hvis du kigger dig godt omkring næste gang du er på et loppemarked, så kan du næsten med sikkerhed finde en krukke der passer lige i den størrelse du skal bruge for at lave en grill. Her kan du se hvordan de laves.

lav en grill ud af en lerkrukke

Dåse grill større udgave

Denne grill lavet ud af en dåse er lidt større end sodavandsdåse grillen. Til denne grill skal du bruge en så stor som muligt dåse, fx fra flåede tomater eller lignende. Men jo større du kan finde dåsen, jo større grill får du også ud af det. Se hvordan den laves her.

lav en grill ud af en dåse

Vaskemaskine grillen

Hvis du har en gammel vaskemaskine der ikke virker længere, stående i garagen. Så er her en god ide til hvordan du kan genbruge den. Der er ingen grund til at smide den gamle ødelagte vaskemaskine ud. Man kan nemlig bruge selve tromlen inde i vaskemaskinen som en udmærket grill. Her kan du se lidt flere billeder af den.

en grill lavet ud af en ødelagt vaskemaskine

Bil fælge grillen

Hvis du har et par gamle fælge liggende i garagen, så kan du faktisk lave en udmærket grill ud af dem. Man kan lave flere forskellige. Både en hængende grill, to fælge svejset til en grill, eller en stående grill hvor der ikke skal svejses.

lav en grill ud af en eller to fælge

Lerkrukke smoker

Denne kreation kan spare dig mange penge. Man kan faktisk lave en udmærket smoker ud af materialer, man helt sikkert kan finde til en rimelig pris på et loppemarked. Smokeren består af to lerkrukker, en varmeplade, samt lidt flere forskellige ting. Du kan se en artikel om hvordan den laves her.

lav en smoker ud af to lerkrukker

Hvilken grill kan du bedst lide

Uanset om du bare skal grille en enkelt pølse til dig selv, eller måske ryge den fisk du lige har været ude og fange. Så er der lidt forskellige griller at vælge imellem her. Hvilken en af dem kunne du bedst forestille dig at bygge. Har du andre gode forslag til hvad man kan bruge som alternativ grill. Så lad os endelig høre om det i kommentarerne herunder. Og glem ikke at dele artiklen med dine venner hvis du synes nogen af dem trænger til at få sig en ny grill.

Del artiklen:

Leave a Reply