DIY: 7 ideer til at genbruge gamle paller


Del artiklen:

Har du et par gamle paller liggende derhjemme, og du kunne egentligt godt tænke dig et lille DIY projekt og upcycle eller genbruge disse paller på en smart måde. Så har vi her samlet 7 gode ideer til hvordan man kan bruge gamle paller. Hvis du er en gør det selv mand eller kvinde, så er disse gode ideer ikke så svære at lave. Så man kan hurtigt få glæde af at prøve et at projekterne af. Hvis du har andre gode forslag til hvad man kan bruge gamle paller til. Så lad os endelig høre om dem i kommentarerne under artiklen. Og meget gerne med billeder af hvordan du selv har genbrugt gamle paller.

1. Lodret palle have

lodret-palle-have

Lav en gammel palle om til en pladsbesparende lille have der passer ind på de fleste altaner eller terrasser. (Tutorial via Nur Noch)

2. Palle urtepotte

palle-urtepotte

Denne palle urtepotte passer ind overalt i haven. Kan både bruges på en altan, på terrassen, eller rundt omkring i bedene i en parcelhushave. (Tutorial via Live Laugh Rowe)

3. Hylde lavet af en gammel palle

palle-trae-hylde

Fantastisk til at opbevare bøger, vinflasker eller andet der passer i højden på bagsiden af en palle. (Tutorial via Thriving Home)

4. Hænge stol

palle-haenge-stol

Lav en hyggelig og elegant hænge stol ud af en palle og noget godt kraftigt snor.  (Tutorial via Instructables)

5. Rustik sengegavl

palle-rustik-sengegavl

Hvis du gerne vil have en anderledes sengegavl, og godt vil give dit soveværelse et lidt mere rustikt look. Så er denne ide til en sengegavl nok lige noget for dig. Den kan laves på et par timers arbejde, og koster ikke mange kroner at flække sammen. (Tutorial via The Rozy Home)

6. Palle sofabord

palle-sofebord

Denne palle lavet med en glasplade og hjul under er en meget nem og simpel måde at lave et billigt sofabord til stuen. Hvis man vil lave det endnu billigere kan man godt spare glaspladen væk. Så skal man bare være lidt mere varsom med hvor man stiller kaffekoppen. (Tutorial via Katrina Lee Chambers)

7. Hylder til pander og potter af en gammel palle

palle-potter-og-pander-hylde

Denne gamle palle lavet om til en funktionel hylde til opbevaring af potter og pander vil være en god tilføjelse til et lille og rustikt køkken. Og så er den virkelig billig at lave. (Tutorial via A Greenpoin Kitchen)

Del artiklen:

Leave a Reply